Spel

InkClub – Bläck och Toner till skrivare

InkClub – Bläck och Toner till skrivare
Hemsida Inkclub

Billigt Bläck & Toner hos inkClub Köp & få en bläckpatron för 1kr.

Inkclub Billiga bläckpatroner

Hos Inkclub kan du köpa bläckpatroner, lasertoner och andra skrivartillbehör till låga priser och med snabba leveranser.

De har valt att sälja förbrukningsprodukter som lämpar sig bra för e-handel. Med hjälp av en enkel beställningsprocess hittar du lätt rätt i vårt breda sortiment. När din order är lagd levererar inkclub snabbt dina varor direkt hem till dig. Skulle ett problem uppstå kontaktar du bara inkclub flerspråkiga kundtjänst via e-post. Inkclub hjälper dig gärna!
Genom att sköta all försäljning över Internet och erbjuda kundtjänst via e-post kan inkclub uppnå hög kostnadseffektivitet. På så sätt kan inkclub erbjuda dig låga priser samtidigt som du sparar värdefull tid!

InkClub Snabba leveranser

Beställ bläckpatroner & toner före kl. 19 för leverans till din hemadress redan nästa vardag.

inkClub startades år 2000 av entreprenörerna Lennart Nyberg och Hans Nilsson. Affärsidén var att sälja bläckpatroner och lasertoner på postorder via Internet. Sedan dess har företaget utvecklats snabbt och hela tiden visat en lönsam tillväxt.

viewImage (1)
GO TO STORE >

Kommentera

(required)