Shopping

Bubbleroom.no

Hva er Bubbleroom? 
Bubbleroom er Sveriges raskest voksende moteside. Den ble startet av entreprenøren Svante Tegnér. Nettstedet er beregnet på alle som liker klær og mote. Vi er en helsvensk bedrift, som inngår i Halens-konsernet. Vårt hovedkontor ligger sentralt i Stockholm, og lageret i Borås, ca 6 mil øst for Göteborg. 
Det som gjør Bubbleroom unikt er vårt store utvalg – vi har klær for forskjellige stiler og til forskjellige priser – alt fra budsjett til vanlige priser og luksus. Vi har en svært rask omsetning på våre kolleksjoner, og nye produkter legges daglig til i vår svært populære forretning. Vil du vite mer om Bubbleroom, kan du kontakte oss på kundeservice@bubbleroom.no 

bilde 3
GO TO STORE >

One Response to “Bubbleroom.no”

  1. Camilla says:

    digger Bubbleroom. Masse bra klær til en bedre pris enn i butikk

Leave a Reply

(required)