Mobile & Data

Robin Mobile NL

Robin Mobile: ‘onbeperkt’ sim only abonnement

Wilfred Rottier is de man achter Robin Mobile, een naam die uiteraard een speelse verwijzing is naar Robin Hood. Geen vreemde in de telecomindustrie: Rottier zat ook al achter de uiteindelijk aan KPN verkochte prepaid-provider Ortel Mobile. Robin Mobile is naar eigen zeggen echter het beste te omschrijven als ‘protestprovider’, een protest tegen het gebrek aan transparantie en vernieuwing op de telecommarkt.

Conclusie Robin Mobile review

Het hangt eigenlijk helemaal van je eigen eisen af of je Robin Mobile een geschikte mobiele provider vindt of niet. Op het gebied van sim only kun je altijd goedkoper terecht – bij Hollandsnieuwe of Simyo bijvoorbeeld. Zij bieden veel belminuten, sms’jes en MB’s voor een lagere prijs. Ook de grotere providers bieden aantrekkelijke abonnementen, doorgaans met 4g en hogere down- en uploadsnelheden.
De ogenschijnlijk onbeperkte abonnementen van Robin Mobile zijn zeker aantrekkelijk, want de provider biedt forse pakketten voor relatief weinig geld. Wat dat betreft is Robin Mobile voorlopig koning op de telecommarkt. Je moet er echter wel rekening mee houden dat de abonnementen van de provider niet écht onbeperkt zijn, en dat de snelheid van het mobiele internet wat lager ligt dan bij sommige concurrenten. Gelukkig hoef je ook geen onaangename verrassingen te verwachten: extra tegoed moet je altijd zelf aanschaffen en dat komt daardoor nooit zomaar bovenop je maandelijkse kosten. Erg handig voor je eigen overzicht.

RobinMobile.nl-scr
GO TO STORE >

Leave a Reply

(required)